Slide

Over mij

Totdat ik met De EetLijn in contact kwam, worstelde ik voortdurend met mijn gewicht. Meermalen viel ik ruim 20 kilo af en die kwamen er in de loop der tijd altijd weer aan. Een onbedwingbare zoetbehoefte was mijn vaste metgezel. Ik was verslaafd aan chocola. Ik had recent weer diverse diëten geprobeerd en als vrouw boven de 50 begon ik al te geloven dat ik genoegen moest nemen met mijn overgewicht en energiegebrek. Toen kwam De EetLijn op mijn pad. Vanaf dag één ervoer ik meer energie. De kilo’s vlogen eraf en het voelde helemaal goed. Geen zoetbehoefte meer (wát een vrij gevoel!) en ik voelde me in balans. Het was voor mij een feestje om op zo’n gemakkelijke manier aan mijn gezondheid en gewicht te werken! Ook heb ik weer plezier gekregen in koken en genoot ik van de recepten. En dat doe ik nog steeds!

Catharina Brugman - Via KaterinaDe EetLijn heeft mij zóveel gegeven, dat ik het iedereen gun om door gezonde voeding in balans te komen. Daarom ben ik de coachingscursus gaan volgen bij Nettie Bom, die De EetLijn vanuit haar ervaring en kennis als orthomoleculair therapeut heeft ontwikkeld. Ik ervaar het als een voorrecht om mensen te kunnen helpen die worstelen met gezondheid en overgewicht. Met de EetLijn kunnen we Nederland een stukje gezonder maken!

Verder ben ik vanuit mijn opleiding docent en vertaalster Nieuwgrieks. In het dagelijks leven werk ik als office manager, maar mijn passie gaat uit naar het begeleiden van mensen in mijn praktijk. In dit werk kan ik mijn verlangen om mensen verder te helpen het best vormgeven.

Nadat ik een aantal jaar vrouwen gecoacht had met De EetLijn, kwam ik erachter dat de juiste mindset het volhouden van je eetplan een stuk gemakkelijker maakt. Daarom speelt Mindset een belangrijke rol in mijn coaching en help ik mensen op die manier om hun doel te bereiken.

Ook kwam ik erachter dat stress een factor is die één van de effecten van De EetLijn (lees: afvallen) erg kan tegenwerken. T'ai Chi zorgt voor innerlijke balans en verlaagt het spanningsniveau in het lichaam. Een prachtig middel dus om te combineren met De EetLijn.

Een van de leukste dingen van het leven vind ik nieuwe dingen leren en mij in zaken verdiepen. Zo heb ik onder andere een training bij Byron Katie gevolgd (The Work), ben ik thuis geraakt in het toepassen van affirmaties en visualisaties en heb ik het gebruik van de biosensor weer opgepakt, waarmee je dieperliggende emoties achter klachten kunt opsporen en in balans kunt brengen. Ik heb geleerd hoe ik ervoor kan zorgen dat ik me goed voel en ik ben heel blij om te kunnen zeggen dat ik een stuk positiever in het leven ben komen te staan. En natuurlijk wil ik mijn kennis graag met mijn cliënten delen!

In het verleden heb ik een praktijk gehad in diverse alternatieve geneeswijzen: Reiki, NEI (neuro-emotionele-integratie) en T'ai Chi. Door omstandigheden (en omdat ik persoonlijk nog veel te leren had) heb ik de praktijk weer gesloten. Ik ben heel blij dat nu, 20 jaar later, alles op zijn plek is gevallen en alles samen komt in mijn praktijk Via Katerina. Nu kan ik mijn cliënten bijstaan op alle vlakken die samen een gezond en gelukkig leven bieden; De EetLijn voor het lichamelijke aspect, Mindsetcoaching voor het mentale, de 'onderweg' door mij verworven kennis voor het emotionele aspect en T'ai Chi voor alle aspecten tezamen, inclusief het spirituele.

Ik heb er ontzettend veel plezier in om vrouwen hierin te coachen en zou het super vinden als jij en ik een stukje samen op kunnen lopen op mijn weg, de "Via Katerina".

Voel je vrij om (vrijblijvend) informatie te vragen om te zien wat Via Katerina voor jóú kan doen.

Graag tot ziens!

Hartelijke groeten,

Catharina Brugman