Slide

T’ai Chi cursussen (online en live in Haarlem)

 

T'ai Chi cursus

ONLINE-CURSUS

ZEN YOUR LIFE: 

Ik vind het zó leuk om je te laten weten dat mijn online-cursus T’ai Chi af is!
Daarin leid ik je met video's stap voor stap naar het uitvoeren van de bewegingen, zodat het een prachtig en krachtig geheel wordt. Het is de combinatie van de bewegingen, samen met de natuurlijke ademhaling, die het diep ontspannende effect geven.

Je kunt de video-cursus in je eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wil. Bovendien kun je altijd weer even terugkijken hoe een beweging precies wordt uitgevoerd.

Wat krijg je bij de online-cursus T'ai Chi?

 • 15 instructievideo’s waarin ik alle bewegingen van de Taoïstische T’ai Chi stap voor stap aan je uitleg. In een vaste volgorde vormen deze bewegingen samen de volledige vorm;
 • 2 video’s met de volledige vorm;
 • Een uitleg en een instructievideo van De Natuurlijke Ademhaling;
 • 6 Qi Gong oefeningen om De Natuurlijke Ademhaling in te trainen;
 • Alle T’ai Chi bewegingen tot in detail op schrift beschreven;
 • Lidmaatschap van een besloten Facebook-groep (niet verplicht);
 • 3 verdiepende Zoom-meetings (en de opnames) waarin je je vragen kunt stellen. Ook gaan we o.a. zien wat T’ai Chi jou vertelt over jezelf en hoe je T’ai Chi in kunt zetten om dichter bij jezelf te komen.

Natuurlijk ben je als online-cursist ook van harte welkom op de terugkom-dagen, waarin we samen verder oefenen en jouw vorm gaan vervolmaken.

Op dit moment ben ik met een pilot-groep gestart, hartstikke leuk! Nadat we deze eerste ronde hebben doorlopen, zal de cursus voor iedereen beschikbaar zijn.

Wordt vervolgd!

T'ai Chi bij Via Katerina

ZEN YOUR LIFE: T'ai Chi and more... (offline-cursus)

Omdat ik zelf zo blij word van T'ai Chi en jou daar ook graag kennis mee wil laten maken heb ik een cursus ontwikkeld. Deze T'ai Chi cursus bestaat uit 6 lessen van 1,5 tot 2 uur.

T’ai Chi nodigt je uit om dichter bij jezelf te komen. Omdat lichaam, mind/geest en ziel samen één zijn, wil ik je de mogelijkheid bieden om op al die vlakken te groeien en zoveel mogelijk ZEN in je leven te brengen.

Daarom heet de cursus: ZEN YOUR LIFE: T’ai Chi and more… 

Wat ik je, naast T'ai Chi, ga aanreiken zijn:

 • Technieken voor het omgaan met gedachten en emoties;
 • Hoe je met visualisaties en affirmaties je doelen (sneller) bereikt;
 • Voedingsadviezen voor een gezonder en energieker (en gelukkiger) leven en meer balans.

Voor € 297,- doe jij jezelf je leven lang een goed gevoel cadeau.

Ik houd geregeld terugkom-dagen: je kunt dan samen met mij en andere cursisten je vorm weer even doornemen en de puntjes op de i zetten, waardoor de energie nóg beter kan gaan stromen.  

Om je T'ai Chi eigen te maken en er de vruchten van te kunnen plukken, dien je thuis regelmatig te oefenen, totdat je de hele vorm "te pakken hebt".

De lessen vinden plaats in Haarlem.

 

Wat maakt deze cursus anders?

 • In deze cursus leer je de natuurlijke ademhaling. Dat is de ademhaling waarmee je bent geboren, maar die bijna iedereen vroeg of laat kwijtraakt. Door deze ademhaling toe te passen, in combinatie met de juiste bewegingen, kun je een diepere ontspanning bereiken.
  Deze ademhaling kan je overigens op zich ook al helpen om tot rust te komen.

 • Deze vorm van T’ai Chi kun je op één vierkante meter doen. En je hoeft er geen jaren voor te studeren; je leert de vorm één keer en je zult je hele leven gebruik kunnen maken van het cadeau dat je jezelf hebt gegeven.

Als je wilt kennismaken met T’ai Chi, bel of mail me dan voor een gratis proefles.

Je bent meer dan welkom!