Slide

Ervaringen van cliënten

18 februari 2023

Het verhaal van Peter

Ik heet Peter, 56 jaar, ben getrouwd, heb 1 dochter en 3 kleinkinderen. Ik heb 40 jaar migraine en (dagelijks) hoofdpijn gehad, wat ik allemaal niet geprobeerd heb om daar van af te komen is te lang om op te schrijven. Ging ik een avond stappen of zomaar met mijn vrouw een dagje weg, dan had ik altijd medicijnen bij mij. Ik had de moed al opgegeven. Tot ik via mijn dochter in aanraking kwam met De EetLijn.
18 februari 2023

Petra’s verhaal

Gezond eten deed ik al jaren, maar blijkbaar deed ik iets verkeerds, want de kilo’s kwamen er langzaam bij. Aangezien ik MS heb, kan ik het mij niet veroorloven om op een verkeerde manier af te gaan vallen. Dus ging ik op zoek naar een dieet/leefwijze waarmee ik op een gezonde manier de kilo’s er weer af zou kunnen krijgen. Via via in contact gekomen met Catharina Brugman en De EetLijn.
18 februari 2023

Het verhaal van Rien

Catharina, ik ben aan jouw programma begonnen voor mijn gezondheid, als diabeet en met duidelijke lichamelijke klachten, en altijd maar het jo-jo effect met afvallen. Ik vind het programma makkelijk en gevarieerd en ook goed vol te houden. Hoewel alles staat en valt met doorzettingsvermogen. Maar als je resultaten verschijnen is het goed vol te houden. Ik ben nu bijna 6 maanden bezig en ben nu 18 kg afgevallen. Mijn streefgewicht heb ik nog niet helemaal bereikt, maar mijn gezondheid is wel drastisch verbeterd.