Slide
18 februari 2023

5 Non-food anti-snoeptips voor de feestdagen

Vind jij het ook moeilijk om in de maand december op het juiste pad te blijven? Word jij ook in verleiding gebracht door al die zoete lekkernijen die in alle winkels op je af lijken te stormen? En kun jij er ook moeilijk van afblijven als er in huis allerlei snoep ligt? Sinds ik De EetLijn volg, heb ik dat probleem niet meer en kan ik bewust kiezen om een keer te snoepen, waarna ik snel weer overstap op mijn gezonde eetpatroon, omdat ik me daar nu eenmaal veel fijner en fitter bij voel.
18 februari 2023

Hoe je nooit meer op dieet hoeft!

In mijn vorige blog heb ik uitgelegd waarom diëten niet werken. Maar dan blijft de vraag: maar wat dan? Want net als ik dat wilde, wil jij van die overtollige kilo’s af, of je wil je energieker en gezonder gaan voelen. Daar ga ik je bij helpen! Het EetLijn-programma is de perfecte combinatie van voedingsmiddelen die jouw gezondheid bevorderen: glutenvrij, lactosearm, koolhydraatbewust en vrij van toegevoegde suikers en van schadelijke E-nummers. Een mond vol, maar het lijkt veel moeilijker dan het is!
18 februari 2023

Waarom diëten niet werken

Als je alle foto’s van mij naast elkaar zou leggen, zou je zien dat ik tot mijn 30e redelijk slank was en daarna constant aan het jojo-en was. Ik heb aanleg om al 200 gram aan te komen als ik alleen al naar een gebakje kíjk en heb altijd moeten opletten. Vroeger kreeg ik mezelf snel weer op de rit met "Een leven lang fit". Later ben ik, na mijn zwangerschap, met de EGA (Eerste Goudse Afslank-club) onder begeleiding 22 kg. afgevallen. En natuurlijk dacht ik toen, net als jij: "dit gaat mij nooit meer gebeuren. Vanaf nu blijf ik slank!"
18 februari 2023

Hoe je kilo’s kunt afvallen zonder te hoeven diëten

Heb jij al alles geprobeerd om een aantal kilo’s af te vallen maar lukt het met geen mogelijkheid? Diëten waarmee ik vroeger moeiteloos kilo’s afviel, leken bij mij na mijn 50e niet meer te werken en daar zat ik dan met meer dan 25 kilo overgewicht. Ondertussen was ik verslaafd aan suiker en deed ik geen stap buiten de deur zonder een reep chocola in mijn tas, “voor nood”. Om over de after-lunch-dip nog maar te zwijgen.