user_mobilelogo

Totdat ik met De EetLijn in contact kwam, worstelde ik voortdurend met mijn gewicht. Meermalen viel ik ruim 20 kilo af en die kwamen er in de loop der tijd altijd weer aan. Een onbedwingbare zoetbehoefte was mijn vaste metgezel. Ik was verslaafd aan chocola. Ik had recent weer diverse diëten geprobeerd en als vrouw boven de 50 begon ik al te geloven dat ik genoegen moest nemen met mijn overgewicht en energiegebrek. Toen kwam De EetLijn op mijn pad. Vanaf dag één ervoer ik meer energie. De kilo’s vlogen eraf en het voelde helemaal goed. Geen zoetbehoefte meer (wát een vrij gevoel!) en ik voelde me in balans. Het was voor mij een feestje om op zo’n gemakkelijke manier aan mijn gezondheid en gewicht te werken! Ook heb ik weer plezier gekregen in koken en genoot ik van de recepten. En dat doe ik nog steeds!

De EetLijn heeft mij zóveel gegeven, dat ik het iedereen gun om door gezonde voeding in balans te komen. Daarom ben ik de coachingscursus gaan volgen bij Nettie Bom, die De EetLijn vanuit haar ervaring en kennis als orthomoleculair therapeut heeft ontwikkeld. Ik ervaar het als een feest om mensen te kunnen helpen die worstelen met gezondheid en overgewicht. Met de EetLijn kunnen we Nederland een stukje gezonder maken!

Verder ben ik vanuit mijn opleiding docent en vertaalster Nieuwgrieks. In het dagelijks leven werk ik als secretaresse, maar mijn passie gaat uit naar het begeleiden van mensen met De EetLijn.


Ik zou het super vinden als jij en ik een stukje samen kunnen lopen op mijn weg, de "Via Katerina".

Voel je vrij om (vrijblijvend) informatie te vragen om te zien wat Via Katerina voor jóú kan doen.

Graag tot ziens!

 

Hartelijke groeten,

Karin Brugman

 

 

 

 

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

 

Informatie aanvragen

 

 

Wil jij gratis EetLijn recepten ontvangen?

 

Ja, ik wil gratis recepten

 

 

Contactgegevens

Via Katerina - De EetLijn Haarlem

Salvador Allendestraat 14

2033 CA  Haarlem

Tel. 06-5597 1437

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief