user_mobilelogo

Karin, ik ben aan jouw programma begonnen voor mijn gezondheid, als diabeet en met duidelijke lichamelijke klachten, en altijd maar het jo-jo effect met afvallen.
Ik vind het programma makkelijk en gevarieerd en ook goed vol te houden. Hoewel alles staat en valt met doorzettingsvermogen. Maar als je resultaten verschijnen is het goed vol te houden. 

Ik ben nu bijna 6 maanden bezig en ben nu 18 kg afgevallen. Mijn streefgewicht heb ik nog niet helemaal bereikt, maar mijn gezondheid is wel drastisch verbeterd. Ik spuit overdag geen insuline

meer, alleen nog voor de nacht. Mijn bloeddrukmedicatie is al gehalveerd. En ik voel me fitter en heb meer balans en meer zelfvertrouwen gekregen. Mijn kledingmaten zijn kleiner geworden.

Het heeft me verrast dat je De EetLijn makkelijk kan volgen, ook als je voor meerdere mensen moet koken, en ook alleen is het goed te volgen. Eigenlijk is alles snel en makkelijk te bereiden.
Wat ik zeker niet had verwacht is dat je geen hongergevoel hebt, wat bij vorige pogingen om af te vallen altijd wel het geval was.

Karin is een enthousiaste consulente, die je motiveert en een grote steun voor je is. Ze begeleidt je in het hele proces en komt met tips en advies. Ze is altijd te bereiken voor vragen en neemt bij de weegmomenten ook echt tijd voor je. Samengevat een echte topper en een ervaringsdeskundige coach.

Rien, 55 jaar

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

 

Informatie aanvragen

 

 

Wil jij gratis EetLijn recepten ontvangen?

 

Ja, ik wil gratis recepten

 

 

Contactgegevens

Via Katerina - De EetLijn Haarlem

Salvador Allendestraat 14

2033 CA  Haarlem

Tel. 06-5597 1437

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief