user_mobilelogo

Hallo Lezers,

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik heet Peter, 56 jaar, ben getrouwd, heb 1 dochter en 3 kleinkinderen. Ik heb 40 jaar migraine en (dagelijks) hoofdpijn gehad, wat ik allemaal niet geprobeerd heb om daar van af te komen is te lang om op te schrijven. Ging ik een avond stappen of zomaar met mijn vrouw een dagje weg, dan had ik altijd medicijnen bij mij. Ik had de moed al opgegeven. Tot mijn dochter in aanraking kwam met De EetLijn. Mijn vrouw is die avond meegegaan naar een voorlichtingsavond en

heeft met belangstelling de avond gevolgd. Zij kwam enthousiast thuis, ikzelf was sceptisch, ik had zoiets van: het zal allemaal wel, dit zal wel weer geldklopperij zijn. Maar uiteindelijk had ik zoiets van, ach waarom niet.

Wij hebben contact opgenomen met Karin, EetLijncoach in Haarlem, en zijn een avond langs gegaan om alles nog eens rustig te bespreken. Uiteindelijk ben ik 2 april begonnen met De EetLijn. Ik begon mij na ongeveer 2 weken  beter te voelen. ik merkte dat mijn hoofdpijn minder werd. Leuke bijkomstigheid was dat ik ook kilo’s begon te verliezen.

Nu, 3 maanden verder, is mijn hoofdpijn met 70 procent afgenomen, ben ik 14 kilo lichter en heb ik in die 3 maanden geen migraineaanval meer gehad.

Ik kan iedereen aanraden om het te proberen. Ik voel mij stukken beter en kan weer normaal functioneren.

Karin, jij enorm bedankt voor alle support en belangstelling.

Met vriendelijke groeten,

Peter (een bijna ex-hoofdpijnpatiënt)

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

 

Informatie aanvragen

 

 

Wil jij gratis EetLijn recepten ontvangen?

 

Ja, ik wil gratis recepten

 

 

Contactgegevens

Via Katerina - De EetLijn Haarlem

Salvador Allendestraat 14

2033 CA  Haarlem

Tel. 06-5597 1437

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief