user_mobilelogo

Karin, ik ben aan jouw programma begonnen voor mijn gezondheid, als diabeet en met duidelijke lichamelijke klachten, en altijd maar het jo-jo effect met afvallen.
Ik vind het programma makkelijk en gevarieerd en ook goed vol te houden. Hoewel alles staat en valt met doorzettingsvermogen. Maar als je resultaten verschijnen is het goed vol te houden. 

Ik ben nu bijna 6 maanden bezig en ben nu 18 kg afgevallen. Mijn streefgewicht heb ik nog niet helemaal bereikt, maar mijn gezondheid is wel drastisch verbeterd. Ik spuit overdag geen insuline

Gezond eten deed ik al jaren, maar blijkbaar deed ik iets verkeerds, want de kilo’s kwamen er langzaam bij. Aangezien ik MS heb, kan ik het mij niet veroorloven om op  een verkeerde manier af te gaan vallen. Dus ging ik op zoek naar een dieet/leefwijze waarmee ik op een gezonde manier de kilo’s er weer af zou kunnen krijgen. Via via in contact gekomen met Karin Brugman en De EetLijn.

Hallo Lezers,

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik heet Peter, 56 jaar, ben getrouwd, heb 1 dochter en 3 kleinkinderen. Ik heb 40 jaar migraine en (dagelijks) hoofdpijn gehad, wat ik allemaal niet geprobeerd heb om daar van af te komen is te lang om op te schrijven. Ging ik een avond stappen of zomaar met mijn vrouw een dagje weg, dan had ik altijd medicijnen bij mij. Ik had de moed al opgegeven. Tot mijn dochter in aanraking kwam met De EetLijn. Mijn vrouw is die avond meegegaan naar een voorlichtingsavond en

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

 

Informatie aanvragen

 

 

Wil jij gratis EetLijn recepten ontvangen?

 

Ja, ik wil gratis recepten

 

 

Contactgegevens

Via Katerina - De EetLijn Haarlem

Salvador Allendestraat 14

2033 CA  Haarlem

Tel. 06-5597 1437

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief