user_mobilelogo

De EetLijn is in staat om je met een heleboel klachten verder te helpen. Soms is er echter meer nodig om in balans te komen. 
Met de onderstaande therapeuten heb ik zeer goede ervaringen en ik raad hen vanwege hun toewijding aan hun cliënten zonder meer aan.

 

Osteopaat Axel Staps D.O.-Mro - Osteopathie Movere in Haarlem

 

 

 

Axel behandelt alle indicaties voor osteopathie en is gespecialiseerd kinderosteopaat. Kinderosteopathie is bijzonder effectief bij huilbaby's, reflux, darmkrampen, leer-, ontwikkelings,- en gedragproblemen. 
Hij heeft daarnaast speciale aandacht voor osteopathie ter behandeling van blessures en ter prestatieverbetering bij sporters en osteopathie bij werkgerelateerde klachten zoals burnout, r.s.i. en chronische vermoeidheid. Hij is lid van de Nederlandse vereniging voor Osteopathie en staat geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie 

Hij heeft een bijzondere affiniteit met de behandeling van baby's, kinderen en  volwassenen met langdurige klachten of klachten met een ernstige impact op het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld burnout. Hij is regelmatig de "laatste strohalm" en vindt naast het verdwijnen van de klachten, juist het verhogen van kwaliteit van leven belangrijk.

Website Osteopathie Movere

 

 

 

Katrien Verheye - Huidtherapie Juno in Den Haag

 

 

Katrien Verheye heeft een jarenlange ervaring en specialisaties in oedeemtherapie, littekenzorg, zorg na borstkanker, brandwonden nazorg, bindweefselmassage en huidverbetering. Samen met haar collega's maakt zij gebruik van de modernste methodes om huidproblemen te behandelen.

In haar praktijk bied ik het leefstijlprogramma De EetLijn aan. Een gezond voedingspatroon kan bijdragen aan het verminderen van huidklachten. Op deze manier werken wij samen om mensen de mogelijkheid te bieden zich nog beter in hun vel te voelen.

Website Huidtherapie Juno

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief