user_mobilelogo

In mijn vorige blog heb ik uitgelegd waarom diëten niet werken. Maar dan blijft de vraag: maar wat dan? Want net als ik dat wilde, wil jij van die overtollige kilo’s af, of je wil je energieker en gezonder gaan voelen. Daar ga ik je bij helpen!

Het EetLijn-programma is de perfecte combinatie van voedingsmiddelen die jouw gezondheid bevorderen: glutenvrij, lactosearm, koolhydraatbewust en vrij van toegevoegde suikers en van schadelijke E-nummers. Een mond vol, maar het lijkt veel moeilijker dan het is!

 

Want gelukkig hoef jij je niet zelf het hoofd te breken over hoe je dit allemaal voor elkaar gaat krijgen: bij De EetLijn is dat al allemaal voor jou uitgevonden. Jij hoeft het programma alleen maar te volgen!

Om je te laten zien dat het echt niet moeilijk is om zo te eten, geef ik je hierbij het recept van Lasagne met spinazie en courgette. Zoals alle recepten van De EetLijn is het snel te maken en kan het hele gezin mee-eten. Je zult verrast zijn hoe lekker een gezond en eenvoudig recept kan zijn. Ik hoor graag wat je ervan vond!

Met het EetLijn-programma eet je elke dag gevarieerd. Er worden geen voedingsgroepen uitgesloten (met andere woorden: het is geen dieet) en het biedt jou de mogelijkheid om een leven lang gezond te eten. Je hoeft nooit meer op dieet en geniet blijvend van gezond en lekker eten! Lijkt je dat niet heerlijk?

Wil je nog meer van die lekkere en makkelijke recepten ontvangen?

Meld je dan HIER aan voor 7 heerlijke recepten en maak gratis kennis met De EetLijn.

 

Eet smakelijk.

 

Hartelijke groet, Karin.

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief